Facebook Twitter
De beste aanbieders van vakanties naar Bonaire ArkeKras

Last Minutes Bonaire

Aanbiedingen en Lastminutes naar Aruba
Dagelijks vind je op deze website de beste aanbiedingen en last-minutes tegen scherpe prijzen. Direct naar het overzicht!

 

Verschepen naar Bonaire

Voor mensen die zich langere tijd op Bonaire gaan vestigen (emigratie, werk, studie of stage) komt het moment dat ze een keuze moeten maken, laat ik mijn spulletjes in Nederland of ik laat een deel van mijn inboedel verschepen of overvliegen naar Bonaire.

Daarnaast zijn er uiteraard veel mensen op Bonaire die geregeld goederen vanuit Nederland naar het eiland laten verschepen of overvliegen. Bovendien is de verwachting dat de bevolking van Bonaire de komende jaren explosief gaat groeien, voor een groot deel met Europese Nederlanders. Er zullen dus heel veel mensen naar Bonaire gaan verhuizen.

Uiteraard gaat vliegen sneller dan varen. De containerschepen zijn dan ook twee weken onderweg om de 9.000 km Atlantische Oceaan te overbruggen die ligt tussen Nederland en Bonaire. Omdat sommige zeevervoerders 'track & trace'-computersystemen ontwikkeld hebben kun je als klant precies je lading volgen via internet. Op deze manier is nauwkeurig in te schatten wanneer en hoe laat de container in de haven van Kralendijk aankomt.

Bij zeevracht kun je een zeecontainer huren waarin alleen jouw goederen worden geladen: F.C.L (full container load: volle containerladingen) of een container waarin ook de spullen van anderen mee worden vervoerd: L.C.L (less than container load: deelzendingen).

De kosten van het verschepen van goederen vanuit Nederland naar Bonaire zijn uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid spulletjes die je laat vervoeren. Maar voor 25m3 aan inboedel moet je ongeveer aan 3.000 euro denken. Daarnaast is bij het vervoer van goederen altijd een risico op schade aanwezig. Daarom is het verstandig om een degelijke transportverzekering af te sluiten. 

Er zijn tal van transportbedrijven die verschepingen aanbieden naar de Caribische regio waaronder ook naar Bonaire. Wekelijks varen er containerschepen vanuit Nederland de haven van Kralendijk binnen.

Zeevervoerders


Carib Intertrans
Molenbaan 22-24, 2908 LM Capelle a/d IJssel
tel. +31 (0)10-76 70 371

Wilt u emigreren naar Bonaire? Carib Intertrans is een dynamisch exportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in zowel zakelijk als particulier transport naar het Caribisch gebied. Carib Intertrans kan uw verhuizing van A tot Z regelen. Neem nu een kijkje op onze site voor alle informatie en een vrijblijvende offerte!
Meer info over Carib Intertrans:
| website | Email |

IFC International Freight Consolidators IFC International Freight Consolidators
Jupiterweg 1a Moerdijk, tel. +31 (0)168 40 94 94
Al sinds 1984 verzorgt IFC wekelijks een afvaart naar Bonaire. IFC heeft alle middelen in huis om uw verhuizing en vracht af te halen en vanaf haar moderne loods te verschepen. Samen met haar gerenommeerde agent Rocargo, die uw lading afhandelt op Bonaire, garandeert IFC de beste en snelste service. IFC verzorgt ook wekelijkse diensten naar Curaçao en Aruba.
Meer info over IFC International Freight Consolidators:
| Website | E-mail |


Wilt u hier ook een vermelding? Bekijk de mogelijkheden.