Facebook Twitter
De beste aanbieders van vakanties naar Bonaire ArkeKras

Last Minutes Bonaire

Aanbiedingen en Lastminutes naar Aruba
Dagelijks vind je op deze website de beste aanbiedingen en last-minutes tegen scherpe prijzen. Direct naar het overzicht!

Luchtvracht naar Bonaire

Iedereen die naar Bonaire gaat emigreren, er gaat werken, er gaat studeren of er stage gaat lopen zal spulletjes vanuit Europees Nederland willen meenemen. Dat kan middels een (vracht)vliegtuig of vrachtschip.

Bovendien laten mensen die al op Bonaire wonen, geregeld goederen naar het eiland verschepen of overvliegen. Daarnaast is het de verwachting dat er de komende tijd een flinke bevolkingstoename op Bonaire gaat plaatsvinden, met name van Europese Nederlanders. Al deze mensen moeten dus hun spulletjes op het Benedenwindse Eiland zien te krijgen.

Het voordeel van luchtvracht ten opzichte van zeevracht is de snelheid waarmee de spullen op het Caribische eiland zijn. Het kan natuurlijk zijn dat je haast hebt met het verkrijgen van spulletjes op Bonaire en dan is de luchtvracht de aangewezen methode om dat snel te realiseren.

Onboard koerier

Als je een pakketje verstuurd via luchtvracht kun je kiezen voor een 'onboard koerier' voor duurzame en belangrijke goederen en documenten die echt niet kwijt mogen raken of kapot mogen gaan. De onboard koerier neemt de spullen mee in de cabine in de handbagage. De zending wordt geen minuut uit het oog verloren.

Als je kiest voor de onboard koerier zijn mag de zending een maximaal gewicht hebben van 5 kilogram en maximale afmetingen van 40 x 35 x 25 centimeter. Maar ook als de zending te groot is en in het ruim vervoerd moet worden kun je gebruik maken van de onboard koerier die de zending persoonlijk naar het afleveradres stuurt.

De kosten van de luchtvracht liggen hoger dan de zeevracht, met die aantekening dat dat voor kleinere vrachten wel mee kan vallen. Bij het vervoer van goederen is er altijd een risico op schade aanwezig. Daarom is het verstandig om altijd een degelijke transportverzekering af te sluiten. 

Er zijn tal van luchtvrachtexpediteurs die vliegen op de Caribische regio waaronder ook op Bonaire. Op deze manier kun je een groot deel van je spullen naar Bonaire verhuizen.