Facebook Twitter

Last Minutes Bonaire


Aanbiedingen en Lastminutes naar Bonaire
Dagelijks vind je op deze website de beste aanbiedingen en last-minutes tegen scherpe prijzen. Direct naar het overzicht!
Plaza Resort Bonaire
All inclusive
Plaza Resort BonaireHet mooie Plaza Resort heeft een unieke ligging: direct aan een prachtige witte zandstrand, met een eigen huisrif voor de deur. Een prachtige plek om te duiken of te snorkelen. Er is een gezellige beachbar en Kralendijk is op loopafstand.Meer info & boeken
De beste aanbieders van vakanties naar Bonaire ArkeKras

TOP 5: Wat moet je gedaan hebben op Bonaire!

Wat mag je niet missen als je naar Bonaire op vakantie gaat? Hieronder tref je onze persoonlijke top 5 van leukste activiteiten!

Nummer 1: Snorkelen bij 1000 Steps!

Snorkelen is natuurlijk een echte aanrader op Bonaire maar snorkelen bij de duikspot 1000 Steps is een onvergetelijke ervaring! 1000 Steps ligt in het noorden van Bonaire. De snorkelspot ligt onder aan een prachtige klif die te bereiken is via een prachtige stenen trap. Op deze locatie zie je prachtig koraal en de mooiste vissen zwemmen voorbij. Bijna iedere keer als we hier gingen snorkelen zagen we meerdere zeeschildpadden. Het is trouwens ook een mooie spot om te duiken. Meer info over snorkelen.

Snorkelen bij 1000 Steps!Snorkelen 1000 Steps

Nummer 2: Washington Slagbaai National Park verkennen met de auto!
Het Washington Slagbaai National Park is een prachtig natuurpark van ruim 6.000 ha groot en beslaat de gehele noordkop van Bonaire. Het is zeer de moeite waard om het park met een auto te verkennen. Je wordt aangenaam verrast door de mooie natuur en deze dag vergeet je niet snel. Zorg er wel voor dat je kiest voor een vierwiel aangedreven auto want die zul je hard nodig hebben. Er zijn 2 routes, namelijk de groene route van ongeveer 2 uur of de gele route van ongeveer 3,5 uur. Meer info over Washington Slagbaai National Park

Washington Slagbaai National ParkWashington Slagbaai National Park

Nummer 3: Dagje Klein Bonaire
Op 800 meter afstand uit de kust van Kralendijk ligt het prachtige koraaleiland 'Klein Bonaire'. Op dit eilandje tref je de mooiste zandstranden van Bonaire en een prachtige onderwaterwereld. Het is dus zeer de moeite waard om een dagje op dit eilandje te vertoeven. Klein Bonaire is gemakkelijk te bereiken met een watertaxi. Meer info over Klein Bonaire.

Snorkelen Klein BonaireSnorkelen Klein Bonaire

Nummer 4: De Lagadishi wandelroute

De Lagadishi wandelroute is een prachtige en zeer gevarieerde wandelroute van ongeveer 105 minuten. De wandelroute begint bij de ingang van het Washington Slagbaai National Park. Het hoogtepunt van deze wandelroute is de Suplado blowhole. Wat is Bonaire toch mooi! Meer info over wandelen op Bonaire

Suplado blowholeSuplado blowhole

Nummer 5: Bonaire verkennen op de fiets
Het is geweldig om Bonaire op de fiets te verkennen. Op Bonaire is gelukkig niet zoveel verkeer en als je Kralendijk eenmaal uit bent kom je nog amper auto's tegen. Op de fiets ervaar je Bonaire heel anders dan met de auto. Je ziet dan heel goed hoe divers en mooi Bonaire eigenlijk is. En vergeet niet je snorkelspullen mee te nemen zodat je af en toe kunt afkoelen en de prachtige onderwaterwereld van Bonaire kunt bewonderen. Over het fietsen op Bonaire hebben we een filmpje gemaakt: