Delfins Beach

Delfins Beach ligt aan de midwestkust van Bonaire; vier kilometer ten zuidwesten van Kralendijk. De wijk waar het strand zich bevindt heet Punt Vierkant; een wijk waar voornamelijk villa’s zijn gesitueerd. Delfins Beach dankt diens naam aan het feit dat er veel dolfijnen worden gespot in de Caribische Zee die zich voor het strand bevindt.

Delfins BeachDelfins Beach is het schitterende privéstrand van het Delfins Beach Resort.

Hoe ziet Delfins Beach eruit?

Delfins Beach is een breed strand. Het achterste gedeelte is opgespoten met zand en het domein van tientallen wuivende palmbomen. Aan de noordkant van het strand bevinden zich verschillende steigers die het mogelijk maken om op een makkelijke manier het oceaanwater aldaar te betreden. Eén van de steigers is van hout gemaakt, op de andere stenen steigers bevinden zich kleine rietgedekte huisjes.

Appartement aan privé zandstrand Delfins Beach Resort Bonaire

Appartement Delfins Beach Resort Bonaire

Aanbieding!
Met Privé strand!

De moderne appartementen van het Delfins Beach Resort bevinden zich midden van een weelderige tuin met zacht wiegende palmbomen en direct aan het strand van Delfins Beach. Stuk voor stuk bieden ze een fantastisch uitzicht. Bij Club Tropicana drink je jouw favoriete cocktail, heerlijk met je voeten in het zand. Ervaar wat gastronomische genieten is bij Brass Boer of waan jezelf in Oriëntaalse ambiance bij restaurant Senang. Kortom, een verblijf bij Delfins Beach Resort staat voor luxe en een uitmuntende service en kwaliteit! Meer info & boeken

Privé of openbaar?

Delfins Beach is het privéstrand van het Delfins Beach Resort. Niet-gasten van het Delfins Beach Resort mogen na het kopen van een dagpas ook gebruikmaken van Delfins Beach. Let op: het aantal dagpassen dat wordt uitgegeven is gelimiteerd en op sommige dagen zelfs nul.


Tip! Film 'All Inclusive' opgenomen op het Delfins Beach Resort
De Nederlandse film 'All Inclusive' uit 2023 met in de hoofdrollen Tibor Lukács, Jennifer Hoffman en Frank Lammmers is grotendeels opgenomen op het Delfins Beach Resort. In deze romantische komedie zie je heel goed hoe mooi het resort, het strand en Bonaire zijn. Het is een echte aanrader om deze film te gaan bekijken. All Inclusive huur je bij Pathé Thuis of kijk je bij Amazon Prime Video.

Nature Fee

De koraalriffen, zeegrasvelden en mangrovebossen van Bonaire verkeren in een goede staat. Het kost veel geld om deze unieke natuurgebieden te beschermen en te borgen voor de toekomst. Daarom wordt van iedereen die op Bonaire gebruikmaakt van de Caribische Zee een financiële bijdrage (Nature Fee) gevraagd.

Genieten op Delfins Beach.Genieten op Delfins Beach.

Wat zijn de mogelijkheden op Delfins Beach?

Dolfijnen

Zoals eerder gememoreerd worden er regelmatig dolfijnen gespot bij Delfins Beach; dolfijnen zijn elegante zeezoogdieren. In de Caribische Zee komen drieëndertig soorten zeezoogdieren voor. Van deze drieëndertig soorten, worden er tweeëntwintig gespot rondom de wateren van Bonaire of spoelen onfortuinlijk aan op diens stranden. Zeezoogdieren maken gebruik van de ondiepe kustwateren van het Nederlandse duikeiland alsook de diepzee.

Rondom Bonaire worden regelmatig zeldzame spitssnuitdolfijnen van Gervais gespot. Over deze dolfijnsoort is heel weinig bekend. Wel is komen vaststaan dat ze heel diep kunnen duiken. Wetenschappers hebben ontdekt dat deze dolfijnen naar dieptes van gemiddeld achthonderdzeventig meter duiken om te foerageren. Op dit soort dieptes jagen ze op verschillende soorten inktvissen.

Dolfijnen bij Delfins Beach.Bij Delfins Beach worden regelmatig dolfijnen gespot. Foto: Adege.

Bonaire ressorteert onder de Benedenwindse Eilanden. Deze eilanden bevinden zich in het zuidelijke deel van de Caraïben. Dit gedeelte is het meest voedselrijk van de gehele Caribische archipel. Koud oceaanwater welt hier op vanuit de diepte en zorgt ervoor dat zeer voedselrijk water naar minder diepe lagen wordt getransporteerd. De wateren van Bonaire kunnen door zeezoogdieren voor vier doeleinden worden gebruikt: om te foerageren, overwinteren, kramen en te dienen als migratieroute. Rondom Bonaire houdt zich een permanente populatie tuimelaars (Tursiops truncatus) op. Dat is ook het geval bij zustereiland Curaçao. Heel af en toe treedt er uitwisseling plaats tussen leden van beide groepen.

Voor zeezoogdieren die zich in Bonairiaanse wateren melden, dreigen verschillende gevaren. Zo kunnen er aanvaringen plaatsvinden met olietankers en cruiseschepen. Daarnaast zorgen de geluiden van zeeschepen voor desoriëntatie en doofheid bij deze majestueuze dieren.

Faciliteiten

Restaurant, strandbar (beachbar), strandbedden, loungebedden, parasols, hangmatten, duikschool (duikcentrum) en foodtruck.

Accommodaties

Bereikbaarheid

Delfins Beach is met de auto te bereiken.Plaza Resort Bonaire

All Inclusive Hotel Plaza Resort Bonaire

Met de geweldige all inclusive formule van Plaza Resort is het onbeperkt genieten op Bonaire!

Meer info

Reisgidsen Bonaire

Reisgidsen over Bonaire

Ga jij naar Bonaire? Dan zijn deze reisgidsen over Bonaire onmisbaar voor jou!

Meer info

Auto huren op Bonaire

Huurauto Bonaire

Wat is er nou leuker om met een auto er op uit te trekken om het eiland te verkennen? Doen!

Meer info

Activiteiten op Bonaire

Kajakken op Bonaire

De allerleukste activiteiten op Bonaire boek je thuis al eenvoudig online bij Viator!

Meer info

Tip AB Car Rental

Ga jij naar Bonaire en zoek je een betrouwbare autoverhuurder? Dan is AB Car Rental een uitstekende partner. AB Car Rental heeft als enige autoverhuurder € 0,00 eigen risico! Bekijk de tarieven!

Tip Plaza Resort Bonaire

Uit persoonlijke ervaring kunnen wij dit hotel van harte aanbevelen. All inclusive, dus lekker zorgeloos en relaxed. Heerlijke cocktails aan de bar, een bbq aan het strand of ander thema diner, wat hebben wij genoten. De kamers zijn ruim, zeer comfortabel en de staf is super vriendelijk. Het huisrif voor de deur is geweldig, tijdens het snorkelen zagen we daar zelfs een schilpad! Wij komen er zeker terug. Beoordeeld met een 8.5. Meer info & Direct boeken!

Tip Snorkeltour Bonaire

Wil jij met een gids gaan snorkelen op Bonaire? Je ziet er de mooiste, kleurrijke vissen en wie weet ook wel een zeeschildpad. Hapjes, drankjes en snorkeluitrusting zijn inbegrepen! Boek deze tour bij Viator. Beoordeeld met 5.0 uit 5.0 sterren. Direct boeken!

Wil jij voordelig op vakantie naar Bonaire? Bekijk dan de last minutes en aanbiedingen!

TOP 10
Ben je op zoek naar de beste vakanties naar Bonaire? Bekijk dan de TOP 10 pakketreizen Bonaire!

TUI
De Vakantie Discounter
Stip Reizen
Corendon
PrijsVrij
By June vakantie Bonaire met huurauto
Beach Check Aanbiedingen
D-Reizen Aanbiedingen