Facebook Twitter
De beste aanbieders van vakanties naar Bonaire ArkeKras

Last Minutes Bonaire

Aanbiedingen en Lastminutes naar Bonaire
Dagelijks vind je op deze website de beste aanbiedingen en last-minutes tegen scherpe prijzen. Direct naar het overzicht!

Cosmetica en parfums

In de winkelstraten van Bonaire zijn een aantal specifieke winkels waar je terecht kunt voor verschillende soorten cosmetica en parfums. De schappen van de parfumerieën in Kralendijk staan vol met de onweerstaanbare geurtjes van de wereldmerken zoals Chanel, Christian Dior, Givenchy en Calvin Klein. Daarnaast verkopen drogisterijen naast cosmetica en parfums ook andere producten op het gebied van schoonheid en gezondheid.

Op Bonaire schijnt vaak de hele dag de zon. Hierdoor ontvangt de onbedekte huid veel teveel ultraviolette straling waardoor zonnebrand kan ontstaan. Het is daarom raadzaam om de huid goed te beschermen met een zonnebrandcrème met een hoge beschermingfactor. Daarnaast voorkom je met het dragen van een pet en een regelmatige vochtopname een vervelende zonnesteek.

Strand Bonaire

Na een periode van langdurige regenval op Bonaire ontstaat er een sterke toename van het aantal muggen. Muggen zijn alleen tijdens de schemer-, avond,- en nachtperiode actief en kunnen dan hinderlijk voor mensen worden. Veel mensen denken overigens dat licht muggen aantrekt maar dat is niet waar. Het is de lichaamsgeur en lichaamswarmte waar muggen op af komen.

De cosmetica winkels en drogisterijen in Kralendijk verkopen talloze crèmes, lotions en sprays waarmee je jezelf prima kunt wapenen tegen muggenbeten. Daarnaast is het verstandig om tijdens de nacht te slapen onder een veilige klamboe.