Adverteren op Beautiful Bonaire

De website Beautiful Bonaire is de meest uitgebreide en complete Nederlandstalige website over Bonaire. Zoekopdrachten van zeer uiteenlopende aard leiden dagelijks bezoekers naar deze website. Dat maakt Beautiful Bonaire dé plek om uw organisatie op te profileren.

Vermelding

Vermelding op relevante pagina voor uw onderneming of vakantiehuis in de content. Deze vermelding bestaat uit een omschrijving (maximaal 60 woorden), adres, telefoonnummer, email, foto of logo en eventuele link naar uw eigen website.

Tarief vermelding

Tarief vermelding op relevante pagina (met uitzondering van de homepage) voor uw onderneming of vakantiehuis: € 150,-* per jaar.

Wilt u een vermelding? Stuur ons dan s.v.p. een mail

Banner

Banner in linkerkolom op pagina naar keuze. De banner (Jpeg of Gif) mag aangeleverd geworden of wordt door ons gratis gerealiseerd. 

Indien er meerdere banners op één pagina staan dan zullen de banners rouleren in positie. De positie zal dan per maand gewisseld worden.

Tarieven banner

Tarief banner op homepagina: € 359,-* euro per jaar.
Tarief banner op pagina: Emigreren naar Bonaire: € 265,* per jaar. 
Tarief banner op willekeurige andere pagina: € 179,-* euro per jaar.

Heeft u nog vragen? Mail ons gerust!

Tekstlinks

Wilt u graag een tekstlink plaatsen in de content van Beautiful Bonaire? Dit is zeker mogelijk! Een tekstlink mag ondersteund worden met maximaal 15 woorden. Informeer naar de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om te adverteren op Beautiful Aruba, Beautiful Sint Maarten en Beautiful Curaçao. Wilt u adverteren op verschillende websites? Dan bieden wij u een combinatie-korting!

* Genoemde tarieven zijn exclusief BTW.
Betaling geschiedt vooraf en per jaar. De advertentieperiode wordt niet stilzwijgend verlengd. We zullen u hierover tijdig berichten. De vermelding en/of banner wordt alleen op de Nederlandse taalversie geplaatst. Betalingskosten zijn voor adverteerder.

Plaza Resort Bonaire

All Inclusive Hotel Plaza Resort Bonaire

Met de geweldige all inclusive formule van Plaza Resort is het onbeperkt genieten op Bonaire!

Meer info

Reisgidsen Bonaire

Reisgidsen over Bonaire

Ga jij naar Bonaire? Dan zijn deze reisgidsen over Bonaire onmisbaar voor jou!

Meer info

Auto huren op Bonaire

Huurauto Bonaire

Wat is er nou leuker om met een auto er op uit te trekken om het eiland te verkennen? Doen!

Meer info

Activiteiten op Bonaire

Kajakken op Bonaire

De allerleukste activiteiten op Bonaire boek je thuis al eenvoudig online bij Viator!

Meer info

Tip AB Car Rental

Ga jij naar Bonaire en zoek je een betrouwbare autoverhuurder? Dan is AB Car Rental een uitstekende partner. AB Car Rental heeft als enige autoverhuurder € 0,00 eigen risico! Bekijk de tarieven!

Tip Plaza Resort Bonaire

Uit persoonlijke ervaring kunnen wij dit hotel van harte aanbevelen. All inclusive, dus lekker zorgeloos en relaxed. Heerlijke cocktails aan de bar, een bbq aan het strand of ander thema diner, wat hebben wij genoten. De kamers zijn ruim, zeer comfortabel en de staf is super vriendelijk. Het huisrif voor de deur is geweldig, tijdens het snorkelen zagen we daar zelfs een schilpad! Wij komen er zeker terug. Beoordeeld met een 8.5. Meer info & Direct boeken!

Tip Snorkeltour Bonaire

Wil jij met een gids gaan snorkelen op Bonaire? Je ziet er de mooiste, kleurrijke vissen en wie weet ook wel een zeeschildpad. Hapjes, drankjes en snorkeluitrusting zijn inbegrepen! Boek deze tour bij Viator. Beoordeeld met 5.0 uit 5.0 sterren. Direct boeken!

Wil jij voordelig op vakantie naar Bonaire? Bekijk dan de last minutes en aanbiedingen!

TOP 10
Ben je op zoek naar de beste vakanties naar Bonaire? Bekijk dan de TOP 10 pakketreizen Bonaire!

TUI
De Vakantie Discounter
Stip Reizen
Corendon
PrijsVrij
By June vakantie Bonaire met huurauto
Beach Check Aanbiedingen
D-Reizen Aanbiedingen