Midgetgolfen op Bonaire

Op Bonaire is het sinds 2018 mogelijk om te midgetgolfen bij Flamingo Adventure Golf. Deze adventure midgetgolfbaan heeft maar liefst 18 gevarieerde holes met leuke thema's zoals Wereldsteden, Wilde Dieren en Pirates of the Caribbean.

Naast het midgetgolfen is er bij Flamingo Adventure Golf nog veel meer te beleven. De kinderen zullen zich uitstekend vermaken in de speeltuin en vergeet zeker niet om even plaats te nemen in de warme jacuzzi op het dakterras. Er is ook nog een jeu de boulesbaan. Natuurlijk is het mogelijk om gezellig wat te drinken en te eten. Kortom het wordt een gezellige dag voor het hele gezin!

Flamingo Adventure Golf is van maandag t/m zondag geopend van 10.00 tot 22.00 uur en je treft deze leuke midgetgolfbaan aan Kaminda Lac (bij het softbalveld).

Ik Vertrek

Karin en Hans ten Bohmer zijn de eigenaren van Flamingo Adventure Golf. Zij zijn in 2016 geëmigreerd naar Bonaire en hebben in twee jaar tijd de midgetgolfbaan en hun eigen huis bij de golfbaan gebouwd.

In deze periode zijn Karin en Hans gevolgd door het populaire TV-programma Ik Vertrek. Uiteindelijk zijn er twee afleveringen met de belevenissen van deze enthousiaste ondernemers uitgezonden door AVROTROS. Je ziet in deze afleveringen dat Karin en Hans enorme doorzetters zijn en uiteindelijk een prachtige minigolfbaan hebben gerealiseerd. Heb je deze afleveringen van Ik Vertrek nog niet gezien? Bekijk ze dan via Uitzending Gemist!

Plaza Resort Bonaire

All Inclusive Hotel Plaza Resort Bonaire

Met de geweldige all inclusive formule van Plaza Resort is het onbeperkt genieten op Bonaire!

Meer info

Reisgidsen Bonaire

Reisgidsen over Bonaire

Ga jij naar Bonaire? Dan zijn deze reisgidsen over Bonaire onmisbaar voor jou!

Meer info

Auto huren op Bonaire

Huurauto Bonaire

Wat is er nou leuker om met een auto er op uit te trekken om het eiland te verkennen? Doen!

Meer info

Activiteiten op Bonaire

Kajakken op Bonaire

De allerleukste activiteiten op Bonaire boek je thuis al eenvoudig online bij Guide and Go!

Meer info

TIP: Snorkeltour Klein Bonaire

Wil jij gaan snorkelen op Klein Bonaire? Je ziet er de mooiste, kleurrijke vissen en wie weet ook wel een zeeschildpad! Boek deze tour bij Guide and Go.  Direct boeken!

Wil jij voordelig op vakantie naar Bonaire? Bekijk dan de last minutes en aanbiedingen!

TUI
Kras
D-Reizen
De Vakantie Discounter