Jeepsafari's op Bonaire

Jeepsafari’s zijn erg populair op het zonnige Bonaire. Onder begeleiding van ervaren gidsen wordt met Jeep Wranglers of Land Rovers door het ruige Bonairiaanse terrein gecrossed en worden alle topattracties aangedaan. Met name de grillige oostkant leent zich uitermate goed voor deze landactiviteit.

Jeepsafari op Bonaire

Vaak wordt op de mooie plekjes gestopt om te kunnen zwemmen of te snorkelen waarbij de snorkeluitrusting vaak gefaciliteerd wordt door de organisator. Meestal kun je kiezen of je zelf wilt rijden of dat je je laat rijden.

Aquafari Sightseeing Dagtrip

Aquafari Sightseeing Dagtrip

TIP!

Ben jij klaar voor dit uitdagende avontuur? Met een ervaren gids ga je off-road en ontdek je de ruwe kant van Bonaire. De natuur is er zo mooi, alsof je op safari bent! Je bezoekt tevens de grotten waar je eeuwenoude tekeningen van indianen ziet. Na het eerste deel van deze dagtocht kom je bij van alle indrukken tijdens een heerlijke lunch van lokale specialiteiten. Na de lunch is het tijd om te snorkelen en kajakken in het Lac Bay Nationaal Park. De natuur is er uniek en de kans bestaat dat je schildpadden ziet tijdens het snorkelen. Tijdens deze dag zie jij veel hoogtepunten van Bonaire!Meer info & boeken

Quad

Een andere optie om off-the-road te gaan is met een all-terrain vehicle (ATV) oftewel een quad. Ervaar het quadrijden door het ruige Bonairiaanse landschap onder aanvoering van een ervaren gids en als je zelf niet durft te sturen er zijn ook tweepersoons quads beschikbaar op Bonaire. ATV-safari’s worden door verschillende touroperators op Bonaire aangeboden.

Dune Buggy Bonaire

Dune Buggy

De Dune Buggy is ooit ontworpen om goed overweg te kunnen in onherbergzame woestijnachtige gebieden en op stranden. Het futuristische voertuigje is dus perfect geschikt voor het wildwest-achtig landschap dat Bonaire zo kenmerkt. In het 'maanvoertuigje' zit je laag bij de grond waardoor je de ultieme rijervaring ondergaat. Deelnemers van de Dune Buggy Tours maken een rondrit langs een groot deel van de bezienswaardigheden van Bonaire.

Plaza Resort Bonaire

All Inclusive Hotel Plaza Resort Bonaire

Met de geweldige all inclusive formule van Plaza Resort is het onbeperkt genieten op Bonaire!

Meer info

Reisgidsen Bonaire

Reisgidsen over Bonaire

Ga jij naar Bonaire? Dan zijn deze reisgidsen over Bonaire onmisbaar voor jou!

Meer info

Auto huren op Bonaire

Huurauto Bonaire

Wat is er nou leuker om met een auto er op uit te trekken om het eiland te verkennen? Doen!

Meer info

Activiteiten op Bonaire

Kajakken op Bonaire

De allerleukste activiteiten op Bonaire boek je thuis al eenvoudig online bij Guide and Go!

Meer info

TIP: Snorkeltour Klein Bonaire

Wil jij gaan snorkelen op Klein Bonaire? Je ziet er de mooiste, kleurrijke vissen en wie weet ook wel een zeeschildpad! Boek deze tour bij Guide and Go.  Direct boeken!

Wil jij voordelig op vakantie naar Bonaire? Bekijk dan de last minutes en aanbiedingen!

TUI
Kras
D-Reizen
De Vakantie Discounter