Facebook Twitter

Jeepsafari's

Jeepsafari’s zijn erg populair op het zonnige Bonaire. Onder begeleiding van ervaren gidsen wordt met Jeep Wranglers of Land Rovers door het ruige Bonairiaanse terrein gecrossed en worden alle topattracties aangedaan. Met name de grillige oostkant leent zich uitermate goed voor deze landactiviteit.

Vaak wordt op de mooie plekjes gestopt om te kunnen zwemmen of te snorkelen waarbij de snorkeluitrusting vaak gefaciliteerd wordt door de organisator. Meestal kun je kiezen of je zelf wilt rijden of dat je je laat rijden.

Jeepsafari Bonaire

Quad

Een andere optie om off-the-road te gaan is met een all-terrain vehicle (ATV) oftewel een quad. Ervaar het quadrijden door het ruige Bonairiaanse landschap onder aanvoering van een ervaren gids en als je zelf niet durft te sturen er zijn ook tweepersoons quads beschikbaar op Bonaire. ATV-safari’s worden door verschillende touroperators op Bonaire aangeboden.

Dune Buggy

De Dune Buggy is ooit ontworpen om goed overweg te kunnen in onherbergzame woestijnachtige gebieden en op stranden. Het futuristische voertuigje is dus perfect geschikt voor het wildwest-achtig landschap dat Bonaire zo kenmerkt. In het 'maanvoertuigje' zit je laag bij de grond waardoor je de ultieme rijervaring ondergaat. Deelnemers van de Dune Buggy Tours maken een rondrit langs een groot deel van de bezienswaardigheden van Bonaire.