Aanbiedingen & Last Minutes Hotels Appartementen Vakantiehuizen Cruises Touroperators & reisbureaus

Cruises naar Bonaire

De tijd dat cruises werden gerelateerd aan een senior publiek ligt al ver achter ons. Tegenwoordig zijn dit soort vakanties zelfs hot bij jonge mensen. De cruiseschepen bezitten vaak alle denkbare faciliteiten zoals winkelpromenades, bioscopen, theaterzalen, zwembaden en restaurants. Op deze manier is het maken van een zorgeloze en comfortabele zeereis mogelijk.

Cruiseschip Kralendijk Bonaire

Bonaire is een topbestemming voor een cruise

Bonaire is een van de meest populaire cruisebestemmingen van de Cariben. Per jaar ontvangt het Caribische eiland ruim 160.000 cruisetoeristen en de groei is er nog lang niet uit. De beleidsmakers op Bonaire zijn drukdoende om infrastructurele verbeteringen aan te brengen om deze grote stroom van toeristen op een ordentelijke manier te laten verlopen. Daarnaast worden er steeds meer 'things to do' ontwikkeld voor de cruisetoeristen als ze aan wal gaan bij Kralendijk.

Vanaf 8 tot 17 dagen
All inclusive hotel direct aan het strand op Bonaire

Cruise aanbod bij Kras

De wind door je haren, de zon op je gezicht, een cruise-vakantie is heerlijk! Aan boord is van alles te doen, je verveelt je geen moment. Al varend reis je van eiland naar eiland, het één nog mooier dan het andere. Overdag beleeft je de mooiste avonturen tijdens geweldige excursies, je ziet de mooiste stranden, bezoekt gezellige plaatsen zoals Kralendijk en bij terugkomst op het schip staan een hapje en drankje al weer voor je klaar. Wat een heerlijk avontuurlijke vakantie! En tegen mooie tarieven! Meer info & boeken

De winkeltjes en de gezellige markt in Kralendijk fungeren bijvoorbeeld als een magneet op de passagiers. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor de reizigers van de cruiseschepen om het eiland beter te leren kennen door middel van het huren van een auto of het maken van een excursie.

In de cruisehaven van Kralendijk kun je met verwondering kijken naar de immens grote internationale cruiseschepen. Op sommige dagen zijn er zelfs twee cruiseschepen tegelijkertijd afgemeerd in de cruisehaven van de hoofdstad van Bonaire.

Column: Bonaire op cruisecontrol!

"Het lijkt net alsof de Ark van Noach is komen binnenvaren om iedereen op Bonaire te komen redden van de naderende en onafwendbare zondvloed..."Lees column

Verbazingwekkend dat deze drijvende flatgebouwen überhaupt kunnen varen. Het is zeer de moeite waard om het schouwspel van het aankomen en vertrekken van deze zeekolossen enige tijd vanaf de kade te volgen.

Zelfs een van de grootste cruiseschepen die ooit gebouwd is, de Queen Mary 2, meert regelmatig af in de haven van Kralendijk. De Queen Mary 2 heeft maar liefst 17 dekken, is 345 meter lang, 41 meter breed en heeft een diepgang van 10 meter. Dit schuitje kan ruim 3.000 cruisepassagiers meenemen en had in 2003 een kostprijs van bijna 1 miljard euro!

Gespecialiseerde touroperators en reisbureaus bieden complete cruise vakanties aan naar de Caribbean waarbij ook Bonaire wordt aangedaan.

Aanbiedingen & Last Minutes Hotels Appartementen Vakantiehuizen Cruises Touroperators & reisbureaus

Plaza Resort Bonaire

All Inclusive Hotel Plaza Resort Bonaire

Met de geweldige all inclusive formule van Plaza Resort is het onbeperkt genieten op Bonaire!

Meer info

Reisgidsen Bonaire

Reisgidsen over Bonaire

Ga jij naar Bonaire? Dan zijn deze reisgidsen over Bonaire onmisbaar voor jou!

Meer info

Auto huren op Bonaire

Huurauto Bonaire

Wat is er nou leuker om met een auto er op uit te trekken om het eiland te verkennen? Doen!

Meer info

Activiteiten op Bonaire

Kajakken op Bonaire

De allerleukste activiteiten op Bonaire boek je thuis al eenvoudig online bij Guide and Go!

Meer info

TIP: Snorkeltour Klein Bonaire

Wil jij gaan snorkelen op Klein Bonaire? Je ziet er de mooiste, kleurrijke vissen en wie weet ook wel een zeeschildpad! Boek deze tour bij Guide and Go.  Direct boeken!

Wil jij voordelig op vakantie naar Bonaire? Bekijk dan de last minutes en aanbiedingen!

TUI
Kras
D-Reizen
De Vakantie Discounter