Aanbiedingen & Last Minutes Hotels Appartementen Vakantiehuizen Cruises

Cruises naar Bonaire

De tijd dat cruises werden gerelateerd aan een senior publiek ligt al ver achter ons. Tegenwoordig zijn dit soort vakanties zelfs hot bij jonge mensen. De cruiseschepen bezitten vaak alle denkbare faciliteiten zoals winkelpromenades, bioscopen, theaterzalen, zwembaden en restaurants. Op deze manier is het maken van een zorgeloze en comfortabele zeereis mogelijk.

Bonaire is een topbestemming voor een cruise

Bonaire is een van de meest populaire cruisebestemmingen van de Cariben. In 2012 ontving het Caribische eiland ruim 160.000 cruisetoeristen en de groei is er nog lang niet uit. De beleidsmakers op Bonaire zijn drukdoende om infrastructurele verbeteringen aan te brengen om deze grote stroom van toeristen op een ordentelijke manier te laten verlopen. Daarnaast worden er steeds meer 'things to do' ontwikkeld voor de cruisetoeristen als ze aan wal gaan Kralendijk.

Vanaf 8 tot 17 dagen
All inclusive hotel direct aan het strand op Bonaire

Cruise aanbod bij Kras

De wind door je haren, de zon op je gezicht, een cruise-vakantie is heerlijk! Aan boord is van alles te doen, je verveelt je geen moment. Al varend reis je van eiland naar eiland, het één nog mooier dan het andere. Overdag beleeft je de mooiste avonturen tijdens geweldige excursies, je ziet de mooiste stranden, bezoekt gezellige plaatsen zoals Kralendijk en bij terugkomst op het schip staan een hapje en drankje al weer voor je klaar. Wat een heerlijk avontuurlijke vakantie! En tegen mooie tarieven! Meer info & boeken

De winkeltjes en de gezellige markt in Kralendijk fungeren bijvoorbeeld als een magneet op de passagiers. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor de reizigers van de cruiseschepen om het eiland beter te leren kennen door middel van het huren van een auto of het maken van een excursie.

In de cruisehaven van Kralendijk kun je met verwondering kijken naar de immens grote internationale cruiseschepen. Op sommige dagen zijn er zelfs twee cruiseschepen tegelijkertijd afgemeerd in de cruisehaven van de hoofdstad van Bonaire.

Verbazingwekkend dat deze drijvende flatgebouwen überhaupt kunnen varen. Het is zeer de moeite waard om het schouwspel van het aankomen en vertrekken van deze zeekolossen enige tijd vanaf de kade te volgen.

Zelfs een van de grootste cruiseschepen die ooit gebouwd is, de Queen Mary 2, meert regelmatig af in de haven van Kralendijk. De Queen Mary 2 heeft maar liefst 17 dekken, is 345 meter lang, 41 meter breed en heeft een diepgang van 10 meter. Dit schuitje kan ruim 3.000 cruisepassagiers meenemen en had in 2003 een kostprijs van bijna 1 miljard euro!

Gespecialiseerde touroperators en reisbureaus bieden complete cruise vakanties aan naar de Caribbean waarbij ook Bonaire wordt aangedaan.

Aanbiedingen & Last Minutes Hotels Appartementen Vakantiehuizen Cruises

Plaza Resort Bonaire

All Inclusive Hotel Plaza Resort Bonaire

Met de geweldige all inclusive formule van Plaza Resort is het onbeperkt genieten op Bonaire!

Meer info

Dive Guide Bonaire

Ga jij duiken op Bonaire? Dan zijn de Dive Guide Bonaire en Best Dives onmisbaar voor jou!

Meer info

Auto huren op Bonaire

Huurauto Bonaire

Wat is er nou leuker om met een auto er op uit te trekken om het eiland te verkennen? Doen!

Meer info

Activiteiten op Bonaire

Kajakken op Bonaire

De allerleukste activiteiten op Bonaire boek je thuis al eenvoudig online bij Guide and Go!

Meer info

Dagelijks vind je op deze website de beste aanbiedingen en last-minutes tegen scherpe prijzen. Direct naar het overzicht!

TUI
Kras
D-Reizen
De Vakantie Discounter

Met het Reishandboek Bonaire ga jij goed voorbereid op vakantie naar Bonaire. Deze gids staat boordenvol praktische en culturele tips en bezienswaardigheden.  Direct bestellen!